Bruin zonder zon…

Je kunt het probleem wel, mooi jurkje in de kast hangen die je graag zou aan willen doen maar je huidskleur heeft door de “mooie” zomer in Nederland nog te weinig zon gezien. Dan heb je twee mogelijkheden: zonnebank of bruin zonder zon. Meestal heeft een zonnebank te weinig effect na een maal of je hebt er ronduit de tijd niet voor. Dan zou je graag naar een fles bruin zonder zon willen grijpen maar rond dit product hangt toch de nare ervaring van onaantrekkelijke resultaten zoals oranje handpalmen, strepen of een slechte kleur. Gelukkig zijn de formules van de bruin-zonder-zon producten de afgelopen jaren sterk verbeterd waardoor er een betere en egale kleur bereikt kan worden. Voor een egaal resultaat is het wel van belang de huid vooraf goed te scrubben, zodat de oude huidcellen verwijderd worden.

Veel website’s, blogs en youtube reviews bekeken om er achter te komen welke zelfbruiner ik zou willen aanschaffen. Uit mijn onderzoek zijn vier producten gekomen die mijn interesse hebben gewekt. EN belangrijk ook nog in Nederland te verkrijgen of in ieder geval verzonden wordt. Ik zal hieronder een de producten bespreken die ik uit eindelijk alle vier wil uitproberen.

Fake bake Flawless Self-Tan Liquid

fake bake

Fake Bake Flawless Self-Tan Liquid combineert eenvoudig gebruik met intense professionele kleurontwikkeling. Flawless wordt aangebracht met een professionele want (inbegrepen) in één vloeiende beweging in dezelfde richting voor een gelijkmatige kleur. Doordat ze er een cosmetische ‘gidskleur’ hebben in verwerkt, kun je zien waar je al geweest bent met het product. Hierdoor kun je de zelfbruiner snel en zorgeloos aanbrengen. De sneldrogende formulatie wordt ook snel opgenomen door de huid en kan dus gemakkelijk s’ morgens aangebracht worden voordat je, je aankleedt.

Het product is geschikt voor alle huidtinten en huidtypes en heeft een aangenaam geparfumeerd met tropische geur (cocos).

Prijs: € 28.00 voor 170 ml (www.bubbelsenbad.be)

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

 

st.. tropez

 Tropez Bronzing Mousse, de zelfbruiner der zelfbruiners, is makkelijk te gebruiken. de inovatieve Aromaguard technologie in combinatie met aloe vera conditioneer is garantie voor prachtig bruin kleur en een mooie subtiele verfrissende geur.

Deze super-lichtgewicht St Tropez zelfbruiner Mousse is product die heeft u al altijd willen hebben. Hij is gemakkelijk te gebruiken. Het conditioneren van Aloë Vera zorgt voor een langdurige mooie en natuurlijk bruin kleur. Onze inovatieve Aromaguart technologie elimineert meer dan 70% vaak onprettig geur van zelfbruinende cremes en zorgt voor een mooie, subtiele en verfrissende geur.

Prijs: € 33.33  voor 240 ml   (www.beautyq.nl)

 

Australian Gold

australian goldDeze luxe zelfbruinende lotion bevat een instant bronzer voor een onmiddellijke gebronsde huid, welke binnen een uur qua intensiteit toeneemt. Deze voorziet de huid van een medium tot donkerbruine teint, zónder zon of zonnebank. De fluweelzachte lotion heeft een frisse en subtiele parfumering en is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. De formule bevat DHA(Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof, maar is dusdanig geavanceerd, dat de geur hiervan niet of nauwelijks te bemerken valt. De toegevoegde Aloë Vera- en sheabutter extracten, maken de huid zijdezacht, optimaal gehydrateerd en soepel. Dankzij de toevoeging van vitamine E, wordt huidveroudering actief voorkomen. Het resultaat? Een natuurlijk ogende en zeer fraaie gebronsde teint met een prachtige gloed!

Prijs: € 17,95 voor 130 ml. (zonnestudio’s of via internet)

Million Dollar Tan

million dollarIk heb dit merk veelal gezien bij blogs en youtube tutorials van bekende amerikaanse beautybloggers. De enige optie voor ons is bestellen via Ebay.

Wanneer je het product hebt aangebracht zal binnen 6 uur, je huid een schitterende bruine kleur hebben. Gegarandeerd!

Het heft een prachtige bruine kleur dat blijft zitten tot op zijn minst een week. Het is gemakkelijk aan te brengen. Daarbij geven ze duidelijk aan geen strepen, vervelende geur of zooi. Het is een product dat je geprobeerd moet hebben!

Million Dollar Tan products zijn op basis van water, niet-porie verstopt, nooit getest op dieren, biologisch gemaakt.

mld

 

Prijs: verschillend want deze is alleen via Ebay te krijgen

 

Een andere mogelijkheid is airbrush tanning. Hiervoor kun je terecht bij sommige schoonheidssalons of Spray-tan salons. Hier kun je met een airbrush apparaat een tanning lotion over je lijf laten vernevelen. Na de behandeling, die ongeveer 20 minuten duurt, moet de lotion nog eens 15 minuten opdrogen. Daarna kun je je kleding weer aantrekken. Het resultaat houdt normaal gesproken gemiddeld 4 tot 8 dagen aan. Dit kan per persoon verschillen. Dode huidcellen worden uiteindelijk afgestoten waardoor de bruine teint langzamerhand verdwijnt. De kosten bedragen circa 35 euro per keer. Ideaal voor een speciale gelegenheid!

Hebben jullie goede ervaringen met deze of andere producten?

 

Advertisements

2 thoughts on “Bruin zonder zon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s